ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


                             ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Την προσεχή Κυριακή 26 Μαΐου 2019 καλούμαστε όλοι οι Έλληνες πολίτες να εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εκεί όπου παίρνονται όλες οι αποφάσεις για τα εθνικά μας θέματα αλλά και για ότι συμβαίνει και ότι βιώνουμε στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που εκπροσωπεί το Έθνος των Ελλήνων και μετέχει για πρώτη φορά στις εκλογές που θα αναδείξουν τους εκπροσώπους μας στην Ευρώπη, αυτών δηλαδή που θα δώσουμε εντολή να εκτελέσουν τις δικές μας αποφάσεις. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι οι μόνοι που έχουν δεσμευτεί συμβολαιογραφικά για να πράξουν όλα αυτά που κανένας άλλος δεν έχει τολμήσει μέχρι τώρα, να υπερασπιστεί τα δίκαια του ελληνισμού και της ελληνικότητας απαιτώντας παράλληλα λογιστικό έλεγχο του κοινοπρακτικού της εταιρείας με την ονομασία Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι δηλαδή που έπρεπε να έχει γίνει από χθες.

Γι’ αυτό τον λόγο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να επιλέξουν αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν με γνώμονα την λογική και την αλήθεια και με μοναδικό σκοπό και στόχο τα συμφέροντα και τα δίκαια της Ελλάδας και όλου του Ελληνισμού εν γένει.
Σας καλούμε και σας προσκαλούμε επίσης να δηλώσετε όλοι παρόντες στις κάλπες όχι μόνο για να ρίξετε την ψήφο σας αλλά να την διαφυλάξετε κιόλας, που τόσα χρόνια την καπηλεύονται δολίως οι εχθροί της Ελλάδας και της Δημοκρατίας. Αυτή τη φορά θα είμαστε όλοι εκεί για να ελέγξουμε την διαδικασία και τα πραγματικά αποτελέσματα γιατί είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να μην επιτρέψουμε σε κανέναν ξανά να παίζει με τις ζωές μας. Τέρμα! ΟΧΙ άλλο άδικο!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μπει μια τάξη σε όλη αυτή την αταξία και το χάος.

Ήρθε η ώρα ο πολίτης να ασκήσει πραγματική πολιτική, την μοναδική ιδιότητα που του είχαν στερήσει όλα αυτά τα χρόνια οι κομματικοί μηχανισμοί του παρακράτους.

Ήρθε η ώρα να γίνει η επαναφορά όλων των δημοκρατικών διαδικασιών και ενεργειών.
Ήρθε η ώρα πλέον να αποφασίσεις Ε.ΣΥ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ
 ΦΩΤΙΟΣ ΛΥΚΑΚΗΣ