ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ

 


Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μίας ”Ερτογάνιας” εξοντωτικής τακτικής κυρίως κατά κτηνοτρόφων και αγροτών που τηρούν οφειλές στην πρώην ΑΤΕ (εκκαθάριση), με την περιβόητη PQH AE να προχωρά αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προειδοποίηση σε κατασχετήρια τραπεζικών λογαριασμών αγροτών – κτηνοτρόφων και στραγγαλισμό του πλέον υγιούς τομέα της ελληνικής οικονομίας, του πρωτογενούς τομέα.

Γεγονός είναι ότι όλα αυτά τα δάνεια καλύπτονται με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και παρά το ότι ισχύει από 2018 σχετικός νόμος για την ρύθμισή τους (Ν.4549/2018 άρθ. 103), δεν τον εφάρμοσε και δεν το εφαρμόζει κανένα πιστωτικό ίδρυμα, ούτε καν η Τράπεζα Ελλάδος που προΐσταται της PQH AE.

To στρεβλό είναι ότι η PQH ΔΕΝ ρυθμίζει τις οφειλές αυτές, zητά από τους αγρότες και κτηνοτρόφους, και όχι μόνο, να καταβάλλουν εφάπαξ χιλιάδες ευρώ τα οποία δεν υπάρχουν, ΔΕΝ βεβαιώνει τις οφειλές στην εφορία που θα μπορούσε να το κάνει εύκολα και άμεσα (εγγύηση Ελλ. Δημοσίου), αλλά εκτελώντας ξεκάθαρες εντολές καταδικάζει με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών τους ήδη μαστιζόμενους από την ενεργειακή κρίση αγρότες – κτηνοτρόφους με το μέλλον δυσοίωνο εξαιτίας και των αναμενόμενων κυρώσεων κατά της Ρωσίας, η οποία ως γνωστό αποτελεί βασικά πυλώνα απορρόφησης των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Αγροτικής Ανάπτυξης κε Γεωργαντά, αξιότιμε κύριε διοικητά της Τραπέζης Ελλάδος κε Στουρνάρα, όλοι εμείς, αγρότες και μη αγρότες, που παρακολουθούμε την λειτουργία της εκκαθάρισης, γνωρίζοντας τους βασικούς λόγους αυτής της επαχθούς ενέργειας, λαμβάνουμε τουλάχιστον ως λανθασμένη την χρονική περίοδος, και όχι εσκεμμένη, που κάποιος αποφάσισε να προχωρήσει στην εξόντωση επιπλέον επιχειρηματικών κυττάρων της οικονομίας μας.

Είναι περισσότερο αναγκαία από κάθε άλλη φορά, με όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη (πανδημία, ενεργειακή κρίση, πιθανότητα πολεμικής σύγκρουσης),

η θεσμική σας παρέμβαση για την προστασία του βασικού πυλώνας αγροτικής οικονομίας που δεν μετριέται με αριθμούς, αλλά με ανθρώπους και οικογένειες που παλεύουν καθημερινά για να ζήσουν αξιοπρεπώς αλλά και για να τραφούμε όλοι εμείς.

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: agrocretanews.gr



ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΜΩΣ, Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΥΡΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΤΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΥΛΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ (=ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 20%. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. 




ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ  (ΝΟΜΟΣ 3723/2008, ΝΟΜΟΣ 3845/2010, ΝΟΜΟΣ 3864/2010, ΝΟΜΟΣ 3870/2010, ΝΟΜΟΣ 3872/2010, ΝΟΜΟΣ 3899/2010, ΝΟΜΟΣ 3965/2011, ΝΟΜΟΣ 4031/2011, ΝΟΜΟΣ 4056/2012, ΝΟΜΟΣ 4079/0212 ΝΟΜΟΣ 4051/2012, ΝΟΜΟΣ 4056/2012 , ΝΟΜΟΣ 4063/2012) ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΑΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΝΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΤΛ.

ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ;; Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ; ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΛΑΝΕ; ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ) Ή ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ".... ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΑΔΡΑΝΕΙΣ;;; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ;;;

ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Ή ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΑΙΤΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ Ή ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΤΟΚΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, 100% ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ, ΚΑΛΥΨΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΓΩΓΗ, ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ ΚΤΛ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.


https://www.aitherikigrafi.gr/33-protokolla-2-nomoi


ΑΡΑ, ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕ - ΠΑΡΑΓΩΓΕ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ. ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.), ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ  ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΑΔΕ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΥΑ, ΕΥΔΑΠ) ΠΟΥ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ.


ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ



ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ 

ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ:

 5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .

5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.










 
ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ








  

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ (ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΡ. ΣΥΝ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ)

📞6947150358 – 6945027066     📧  e.sy.kissamou@gmail.com


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

➤  WEB: www.e-sy.gr/kisamos  


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ: