ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΣΤΙΑΣΗ: ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ «ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ


Δεκάδες επιχειρήσεις έχουν κλείσει

Δεκάδες επιχειρηματίες δεν άντεξαν τις οικονομικές δυσκολίες που είχαν ν’ αντιμετωπίσουν με αποτέλεσμα να πάρουν τη δύσκολη απόφαση να κλείσουν τα καταστήματά τους.

«Δυστυχώς έχουμε πολλά λουκέτα μέσα σε λίγους μήνες. Φέτος, έκλεισαν περισσότερες από 70 επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης και της διασκέδασης στο νομό Ηρακλείου», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, η πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης νομού Ηρακλείου, Μαρία Αντωνακάκη η οποία παράλληλα προσθέτει πως «φοβάμαι ότι είμαστε μόνο στην αρχή. Οι καταστάσεις που βιώνουμε δεν είναι εύκολες και ένας επιχειρηματίας δεν μπορεί πλέον να κρατήσει το μαγαζί του. Αν άμεσα δεν στηριχθούν με κάποιο τρόπο από το Κράτος για το ρεύμα και τα λειτουργικά έξοδα θα έχουμε πολλά περισσότερα».

Οι ανατιμήσεις και η ενεργειακή κρίση «γονατίζουν» τους επιχειρηματίες

Οι ανατιμήσεις σε προϊόντα πρώτης ανάγκης σε συνδυασμό με την ενεργειακή κρίση έχουν «γονατίσει» τους επιχειρηματίες οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε καν στις βασικές τους υποχρεώσεις.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης, κ. Μαρία Αντωνακάκη
«Οι ανατιμήσεις έχουν επηρεάσει πολύ την αγορά, τον κλάδο και τους προμηθευτές. Η τιμή κάποιων προϊόντων θα αυξηθούν κατά πολύ εξαιτίας πολέμου όπως ζάχαρη, αλεύρι και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης. Παράλληλα, έχουν τριπλασιαστεί οι λογαριασμοί ρεύματος ενώ όσοι δουλεύουν με υγραέριο έχουν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Για παράδειγμα, ένας ιδιοκτήτης ψητοπωλείου πλήρωνε μέχρι πρότινος την μία φιάλη υγραερίου 20 ευρώ, τώρα την πληρώνει 60 ευρώ.

Αν θέλει πέντε φιάλες την ημέρα τότε θα πρέπει να δώσει 300 ευρώ. Μιλάμε για χρήματα τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να τα βγάλει σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα λειτουργικά έξοδα», τόνισε σχετικά η κ. Αντωνακάκη επισημαίνοντας παράλληλα πως «γενικότερα η εστίαση – που ήδη είναι ένας κλάδος που έχει πληγεί πάρα πολύ εξαιτίας της πανδημίας – δεν πρόκειται να την βγάλει καθαρή χωρίς κάποια στήριξη».

Πτώση του τζίρου και της κίνησης

Ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι αυξήσεις στα καύσιμα έχουν προκαλέσει τεράστια μείωση του τζίρου στις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης.

«Υπάρχει τεράστια μείωση του τζίρου αλλά και της επισκεψιμότητας εξαιτίας της ψυχολογίας του κόσμου που νιώθει ότι αυτό που γίνεται στην Ουκρανία επηρεάζει τους πάντες. Δεν υπάρχει η διάθεση για ψυχαγωγία», υπογράμμισε σχετικά η κ. Αντωνακάκη αναφέροντας παράλληλα πως ακόμα και στις γιορτές «δεν υπήρξε η αναμενόμενη κίνηση. Αντίθετα, ήταν υποτονικά. Μάλιστα, πολλοί αναβάλανε τις εκδηλώσεις τους εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία».

Ψάχνουν προσωπικό και δεν βρίσκουν

Μία ακόμα δυσκολία που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες στην εστίαση είναι ότι δεν υπάρχουν άτομα για να στελεχώσουν τα καταστήματά τους.

«Έχουμε τεράστιο πρόβλημα με το προσωπικό. Ψάχνουμε άτομα για να δουλέψουμε και δεν μπορούμε να βρούμε. Τώρα που ανοίγουν τα ξενοδοχεία πολλοί φεύγουν από τα καταστήματα εστίασης στο Ηράκλειο για να πάνε στα ξενοδοχεία και δεν μπορούν να καλυφθούν αυτές οι θέσεις. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Αντωνακάκη.

Τι ζήτησαν από το υπουργείο Ανάπτυξης

Πριν λίγες ημέρες οι εκπρόσωποι των επιχειρηματιών εστίασης είχαν μία συνάντηση στο υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου να τεθούν μία σειρά από φλέγοντας ζητήματα.

«Στη συνάντηση ζητήσαμε να διατηρηθεί το ΦΠΑ στο 13% και να μην ανέβει στο 24%. Παράλληλα, θέλουμε οι ρυθμίσεις που έχουν γίνει για τα χρέη του covid να γίνουν ενιαία για όλα τα χρέη για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Ζητήσαμε βέβαια και επιπλέον στήριξη με χρήματα αλλά αυτό μας είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει. Αυτά τα αιτήματα θα τα καταθέσουμε και επίσημα τις επόμενες ημέρες μέσω υπομνήματος», τόνισε σχετικά η κ. Αντωνακάκη.

Πηγή: cretapost.gr


ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ Ο ΥΠΑΡΧΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΞΥΜΩΡΟ! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΔΟ ΤΙΜΩΝ, ΕΙΤΕ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ. 

ΟΜΩΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΨΩΡΟΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΕΝΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΡΙΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗ ΠΟΣΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

ΚΙ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ ΣΤΟ 13%, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΩΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΙΝΗ ΟΦΕΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 7 ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ (ΔΕΣ ΕΔΩ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ;;;

ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ  ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

https://www.aitherikigrafi.gr/33-protokolla-2-nomoi


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.







 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ


ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΦΩΤΗΣ ΛΥΚΑΚΗΣ - Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ







ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ



  



  

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ (ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΡ. ΣΥΝ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ)

📞6947150358 – 6945027066     📧  e.sy.kissamou@gmail.com


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

➤  WEB: www.e-sy.gr/kisamos  


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ: