ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η "ΑΚΡΙΒΗ" ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Για πάνω από ένα χρόνο τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα καλούνται να πληρώσουν υπέρογκους λογαριασμούς ενέργειας λόγω της παγκόσμιας αύξησης των τιμών χονδρικής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Τους τελευταίους μήνες δε, οι προμηθευτές ενέργειας επέβαλλαν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση στα τιμολόγια λιανικής, μεταφέροντας ένα δυσβάσταχτο κόστος στους καταναλωτές μέσω του περιβόητου δείχτη της ρήτρας αναπροσαρμογής!

Το τι συμβαίνει με τα παιχνίδια των χρονδρεμπόρων ενέργειας εξηγεί  o κύριος ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ -υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ στο Νομό Σερρών- στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.


 



ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:

Η δυσβάστακτη αύξηση του κόστους της ενέργειας που καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες καταναλωτές δεν ήρθε από την μια στιγμή στην άλλη ούτε προέκυψε από τυχαίους μη προβλέψιμους παράγοντες.

Η ‘’ακριβή‘’ ενέργεια αποτελεί συνεπακόλουθο των πολιτικών στρατηγικών που ακολούθησαν τουλάχιστον οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες απροκάλυπτα  έδωσαν τον χώρο στις πολυεθνικές και στους ‘’βαρόνους‘’ ενέργειας να επιβάλλουν το δικό τους παιχνίδι στο ενεργειακό πεδίο. 

Ο κύριος ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ -υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ στο Νομό Σερρών- αποκαλύπτει τα βρώμικα παιχνίδια των κυβερνήσεων  στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.




ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ  

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: tzintzioss@gmail.com – 697 7600 939



 ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ



ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ






ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ



  

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ (ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΡ. ΣΥΝ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ)

📞6947150358 – 6945027066     📧  e.sy.kissamou@gmail.com


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

➤  WEB: www.e-sy.gr/kisamos  


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ: