ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Επισιτιστική κρίση ή τεχνητός εκφοβισμός;


Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό βιώνουμε με μορφή προειδοποιήσεων κυρίως, μια μεγάλη επισιτιστική κρίση. Οι αιτιολογίες συνοπτικά είναι η κλιματική αλλαγή όπως μας λένε που έχει σαν επακόλουθο τη μείωση των υδάτων στον πλανήτη και η ενεργειακή κρίση.

Πολλές κρίσεις μαζεμένες που τις αναγγέλλουν κάποιοι «μεγάλοι προφήτες» οι όποιοι μας ενημερώνουν για αυτά που έρχονται και μας απειλούν.

Αν πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά θα μπορούσαμε να επισημάνουμε τα έξης. Κρίση σύμφωνα με τα λεξικά της αρχαίας αλλά και της σύγχρονης ελληνικής γλώσσας – Δ. Δημητράκου και Ιωάννη  Σταματάκου σημαίνει: 1. Χωρισμός, διαχωρισμός 2. Το αποφασίζει, προσδιορίζει 3. Δίκη, έρις, φιλονικία, τέλος κάποιου πράγματος 4. Διανοητική ενέργεια, ευθυκρισία, κριτική ικανότης και 5. Ανωμαλία ή ανώμαλη κατάσταση.

Επομένως, μπορούμε να επιλέξουμε να ερμηνεύσουμε τον όρο κρίση σύμφωνα με τη δική μας αντιληπτική προσέγγιση. Ως δείγμα μπορούμε να αναφέρουμε την ερμηνεία διανοητική ενέργεια, ευθυκρισία, κριτική ικανότης και μέσω αυτής να αναπτύξουμε την ιδιότητα μας ως άνθρωποι να διακρίνουμε την αλήθεια.

Προς το παρόν το μόνο που παρατηρεί ο οποιοσδήποτε πολίτης είναι η αύξηση των τιμών των προϊόντων και καμιά έλλειψη. Με τη σκέψη και μόνο όμως ότι θα υπάρξει έλλειψη στο μέλλον αρχίζει και φοβάται και για τον εαυτό του και για την οικογένεια του. Γνωρίζουμε ότι η διαδικασία του φόβου παραλύει το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς και τη δυνατότητα να αντιδράσει κανείς αποτελεσματικά σε μια απειλή.

 Αν δεν φοβηθούμε και επιστρατεύσουμε τη λογική μας με την όποια και έχουμε γεννηθεί ως Έλλην άνθρωποι θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε πόσες τεράστιες εκτάσεις γης παραμένουν ακαλλιέργητες, ανεκμετάλλευτες στον πλανήτη μας; Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι γνωρίζει όλο τον πλανήτη για να εκτιμήσει ορθά την κατάσταση που βιώνουμε; 

Η κυρία Ειρήνη Κανέλλου υποψήφια βουλευτής με την «Ελλήνων Συνέλευσις» αποκαλύπτει στο κανάλι «Ιλλυρία web TV” και στην εκπομπή «Η θυσία της αφθονίας μας στον βωμό των ολιγαρχιών» ότι δεν παίρνει η Ελλάδα σιτάρι από την Ουκρανία (στο 18΄-20΄). Πως λοιπόν ο πόλεμος στην Ουκρανία θα προκαλέσει έλλειψη τροφίμων στη χωρά μας; 


Βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι αυτή θα είναι τεχνητή λόγω της αύξησης της τιμής της ενέργειας που θα συμπαρασύρει και την άνοδο τιμών σε όλα τα αγαθά.

 Αν θελήσουμε να μπούμε βαθύτερα στην αναζήτηση και επειδή όλα συνδέονται θα διαπιστώσουμε ότι δεν είναι δυνατόν στον πλανήτη Γαία Δήμητρα Άρτεμη, την ίδια την αφθονία, να αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι επισιτιστική κρίση. Μέσα από την ανάλυση και διάσπαση των ίδιων των εννοιών των λέξεων μας θα αντιληφθούμε ότι κάτι άλλο  συμβαίνει, ότι πολύ απλά οι ολιγαρχίες εκμεταλλεύονται τον πλούτο μας και τους το έχουμε επιτρέψει εμείς λόγω της άγνοιας μας.

Μετά το έτος 2012 όταν εμφανίστηκε ο τεράστιος Έλλην Αρτέμης Σώρρας επιφέροντας το τεράστιο ρήγμα στα τείχη της αμάθειας όπου μας είχαν βυθίσει ναρκώνοντας μας με «καθρεφτάκια» δεν δικαιολογείται πλέον καμιά άγνοια. Η ευκαιρία, ο δίκαιος καιρός έχει δοθεί στους ανθρώπους να κρίνουν, να αναλογίσουν και να πάρουν οριστικά θέση υπέρ της φυσιολογίας τους.

 Μπορούν να εξάγουν το συμπέρασμα ότι τους κοροϊδεύουν απροκάλυπτα και να αποβάλουν το φόβο από μέσα τους. Γιατί τελικά όλα αυτά που συμβαίνουν καταλήγουμε με ευχέρεια ότι είναι πρωτίστως εκφοβισμός. Ενωμένοι όλοι στο δικό μας πολιτικό φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» δημιουργημένο από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Το Αξιακό σύστημα και οι προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις  εμπνέει όλα τα αδέλφια μας να ενωθούν μαζί μας.

Καμιά επισιτιστική κρίση και κανένας εκφοβισμός δεν μπορούν να σταθούν μπροστά στη δύναμη της ένωσης μας. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας και να σταματήσουμε να ανεχόμαστε τον εμπαιγμό που χρονιά, αιώνες τώρα βιώνουμε.

Οι ολιγάρχες συντηρούνται από τον δικό μας πλούτο που είναι άφθονος στην γαία μας Δήμητρα  Άρτεμη αλλά και από τα υποστατικά πάθη μας που γέννησε μέσα μας η στέρηση από τα αγαθά μας.

Η ώρα είναι τώρα να ενωθούμε στο δικό μας φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» τη νομική εκπροσώπηση του έθνους μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ενωθούμε και να πράξουμε το πρέπον για τους προγόνους μας εμάς και για τους απογόνους μας.


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


ΣΥΝΤΑΞΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

ΠΗΓΗ: https://esykpda.blogspot.com



ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



  

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ (ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΡ. ΣΥΝ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ)

📞6947150358 – 6945027066     📧  e.sy.kissamou@gmail.com


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

➤  WEB: www.e-sy.gr/kisamos  


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ: