ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το Οκτωβριανό Έπος των «Πενήντα Αποχρώσεων του Καλαθιού»


Ευλογημένη τρεις φορές

Του Οκτώβρη αυτή η μέρα,

Που διώξαν την ακρίβεια

Απ’ την Ελλάδα πέρα.


Ευλογημένος ο πρωθυπουργός

Που ανάχωμα εστάθη

Ευλογημένος και ο υπουργός,

Που υψώνοντας καλάθι,

 

«ΟΧΙ!» βροντοφώναξε,

«Ακρίβεια, κάνε πέρα!»

Και στον λαό επούλησε...

Κοπανιστό ΑΕΡΑ.

 

Τούτον τον Οκτώβρη, Συνέλληνες, δεν γιορτάζουμε απλώς την επέτειο του ιστορικού ΟΧΙ και του έπους του Σαράντα.

Αυτό το ευλογημένο φθινόπωρο, του σωτήριου έτους 2022, ξαναγράφουμε Ιστορία! Χαράσσοντας, με γράμματα χρυσά σε πλάκες ψάθινες, το έπος των «Πενήντα Αποχρώσεων του Καλαθιού».

Με αρχιστράτηγο τον Κυρκούλη και επικεφαλής των πολεμικών επιχειρήσεων τον Σπυράδωνι, τα γαλάζια της πατρίδος παιδιά αντιστέκονται σθεναρά στις ορδές της... ακρίβειας που εξαπέλυσε εναντίον μας, σαν άλλος Μπενίτο, ο μιαρός Βλαδίμηρος.

Σε τούτον τον περήφανο αγώνα έχουμε κάτι που δεν είχαν οι παππούδες μας το '40. Ένα μοναδικό υπερόπλο, κατασκευασμένο στα μυστικά εργαστήρια του Υπουργείου Ανάπτυξης (λέμε τώρα) και Επενδύσεων (ξαναλέμε τώρα).

Φυσικά, αναφέρομαι στο KALATHI!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το KALATHI είναι ένας εκτοξευτήρας πενήντα ακτίνων λέιζερ (από τριάντα δέσμες οπτικών ινών), ικανός να δημιουργεί αναχώματα ακριβείας και να συγκρατεί σε ανεκτά επίπεδα τις τιμές βασικών προϊόντων. Το μείζον δε πλεονέκτημά του είναι η απευθείας σύνδεσή του με την φυσική (όχι τεχνητή) υπερνοημοσύνη του Σπυραδώνιδος.

Για λόγους ασφαλείας, αλλά και παραπλάνησης των (εξωτερικών και εσωτερικών) εχθρών, δόθηκε στο υπερόπλο η κωδική ονομασία «Καλάθι του Νοικοκυριού». Όχι «... της Νοικοκυράς» διότι, ως γνωστόν, το γαλάζιο γκουβέρνο είναι πολιτικώς ορθό και κατεξοχήν ουδετερόφιλο.

Το KALATHI θα μεταφερθεί στην πρώτη γραμμή του μετώπου (δηλαδή, στα ράφια των σούπερ μάρκετ) περί τα τέλη του μηνού, για να συμπέσει η πανηγυρική ενεργοποίησή του με τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου.

Οι στρατηγικοί στόχοι, στην υλοποίηση των οποίων θα συμβάλει τα μέγιστα το υπερόπλο, είναι οι εξής:

1. Ο σαφής προσδιορισμός των βασικών/αναγκαίων αγαθών για λογαριασμό των καταναλωτών, καθώς είναι αδύνατον να γνωρίζουν οι ίδιοι τι χρειάζονται για την στοιχειώδη επιβίωσή τους.

2. Η εξάλειψη κάθε κινδύνου μείωσης ή παγώματος των τιμών αυτών των αγαθών, προκειμένου να προστατευτούν στο μέτρο του δυνατού τα δημόσια έσοδα.

3. Η έντεχνη προώθηση των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, στο πλαίσιο της γαλάζιας εκστρατείας για την περαιτέρω πτώση του ποιοτικού βιοτικού επιπέδου των ευάλωτων πολιτών.

4. Το σφοδρότερο εφεξής σφυροκόπημα των μικρών επιχειρήσεων (ψωμάδικων, μπακάλικων, χασάπικων, κ.ά.), η ύπαρξη των οποίων μουτζουρώνει την διεθνή εικόνα της «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.».

5. Η ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση των αυτοχθόνων, προκειμένου να δικαιωθεί μια ώρα αρχύτερα ο προσωπικός αγώνας του πρωθυπουργού εναντίον του καταραμένου νατιβισμού.

6. Η πανηγυρική επιβεβαίωση του αγίου και προφήτη Kissinger, ο οποίος μας δίδαξε ότι «Όποιος ελέγχει την προσφορά τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους».

7. Η εθνική μας συμμόρφωση με την νεοταξίτικη επιταγή για «Αποσυναρμολόγηση και ανοικοδόμηση του συστήματος τροφίμων».

Όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε, ζούμε στιγμές ιστορικές.

Και οφείλουμε άπαντες να σταθούμε στο... βάθος των περιστάσεων.

Όλοι όσοι ασπάζεστε τα πολύχρωμα κομματοκρατικά ιδεώδη, συνταχθείτε με ενθουσιασμό στο πλευρό των (κυβερνώντων και μη) κομματαρχών σας, σφίξτε με θάρρος τα ζωνάρια σας, προσευχηθείτε με ζέση υπέρ του Καλαθιού, και μνημονεύετε (τρεις φορές την ημέρα) Κυρκούλη και Σπυράδωνι.

Α, και κάτι ακόμα!

Κλείστε ερμητικά τα ώτα σας στις αμαρτωλές σειρήνες τύπου Ε.ΣΥ, που διαδίδουν αληθώς ότι η χώρα μας έχει τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό στην Ευρώπη και ότι ο πραγματικός της πλούτος αρκεί για να ζούμε άπαντες εν αφθονία και ευδαιμονία.



ΠΗΓΗ: esykentrikismakedonias.blogspot.com




 Αν θέλεις να μάθεις με αποδείξεις πως η Ελλάδα μπορεί να περάσει στα χέρια των Ελλήνων πάτησε εδώ!


 Οραματιζόμαστε την τέλεια λειτουργεία της Κοινωνίας μας… δες εδώ!



   Αποδείξεις πραγματικών γεγονότων που σου κρύβουν… δες εδώ!