ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι γυμνοί παράνομοι μετανάστες και το ξεγύμνωμα ενός εθνοκτόνου καθεστώτος

Με αφορμή τους 92 παράνομους μετανάστες που βρέθηκαν γυμνοί και ταλαιπωρημένοι στις όχθες του Έβρου από άντρες του Frontex και αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, κατηγόρησε εκ νέου την Τουρκία για εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού, ενημέρωσε σχετικά τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και ξεκίνησε έναν ευρύ κύκλο επαφών προκειμένου να διεθνοποιήσει το ζήτημα.

Είχε προηγηθεί η (σχετική με την εν γένει τουρκική συμπεριφορά) ενημέρωση-καταγγελία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στο συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης (στο Λουξεμβούργο), και στην αρμόδια Επίτροπο της Ε.Ε.

Αντιδρώντας, η Τουρκία προσπάθησε να αντιστρέψει την ιστορία, ισχυριζόμενη ότι η Ελλάδα είναι αυτή που κακοποιεί και απελαύνει δυστυχισμένους ανθρώπους.

Με μηνύματά του στο Twitter, ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Fahrettin Altun, μίλησε για «μηχανή ελληνικών ψευδών ειδήσεων» και κάλεσε την χώρα μας να εγκαταλείψει την... απάνθρωπη στάση της απέναντι στους «πρόσφυγες», να σταματήσει τις «αβάσιμες κατηγορίες» εναντίον της Τουρκίας, και να «επιδείξει κρατική σοβαρότητα»!


Για μίαν ακόμα φορά γινόμαστε θεατές ενός ελληνοτουρκικού αγώνα λεκτικού μπρα ντε φερ με ποικίλες (φανερές και αθέατες) διαστάσεις.

Καθώς ουδέν τυχαίο, η χρονική στιγμή κατά την οποίαν ξέσπασε το ζήτημα είναι εξαιρετικής σημασίας.

Εδώ και χρόνια, καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες μετανάστες περνούν παράνομα τα σύνορά μας, χωρίς το εν Ελλάδι πολιτικό προσωπικό να προβαίνει σε επίσημες κινήσεις τόσο θεαματικές όσο οι τωρινές των Μηταράκη και Θεοδωρικάκου.

Γιατί, λοιπόν, τώρα;

Με μια πρώτη ανάγνωση, θα εντάσσαμε το όλο θέμα στο πλαίσιο της τρέχουσας επιδείνωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων και του ενδεχόμενου κινδύνου για μια πολεμική σύρραξη. Θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις διεθνείς συγκυρίες, η ελλαδική κυβέρνηση επιχειρεί -και καλά κάνει- να στρέψει τους «συμμάχους» μας εναντίον της Τουρκίας.

Αλλά υπάρχει και δεύτερη (ακόμα και τρίτη) ανάγνωση.

Το περιστατικό με τους 92 παράνομους μετανάστες συνέβη την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. Την ίδια ημέρα έγινε η προαναφερόμενη ενημέρωση-καταγγελία του Θεοδωρικάκου. Και ακολούθησαν οι εξαγγελίες Μηταράκη.

Ωστόσο, στις 13 Οκτωβρίου, κοινοποιήθηκε στον ελληνικό Τύπο η επικείμενη δημοσίευση του πλήρους κειμένου της Έκθεσης της OLAF (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Καταπολέμηση της Απάτης) σχετικά με παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών από τις ελληνικές αρχές σε συνεργασία με τον Frontex.

Η ολοκλήρωση της έρευνας της OLAF οδήγησε τον περασμένο Απρίλιο στην παραίτηση του τότε επικεφαλής του Frontex, Φαμπρίς Λετζέρι, τον οποίον είχε βραβεύσει τον Ιανουάριο ο... Μηταράκης.

Παρά ταύτα, το περιεχόμενο της Έκθεσης εκρατείτο ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τα τέλη Ιουλίου, οπότε και αποκαλύφθηκε το πόρισμά της από τον Spiegel και την Le Monde.

Η χρονική σύνδεση όλων αυτών των γεγονότων δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, καθώς μας δίνει το δικαίωμα να μιλήσουμε και για μια πιθανή αιτιακή σχέση. Προς την κατεύθυνση αυτήν συνηγορούν και οι επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση από την «αντιπολίτευση» και τον ευρύτερο αντικυβερνητικό Τύπο -ιδιαίτερα μετά την απόφαση (17 Οκτωβρίου) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να συζητήσει, εκτός ημερησίας διατάξεως, την εν λόγω Έκθεση.

Πέρα, όμως, από την όποια προσπάθεια «ξεπλύματος» του Μηταράκη και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων, υπάρχουν στην όλη υπόθεση και σημεία που χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής.

Η έμφαση των Μηταράκη-Θεοδωρικάκου, της κυβέρνησης εν συνόλω, αλλά και της «αντιπολίτευσης» στην (όντως υπαρκτή) εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία λειτουργεί ως βοηθητικό μέσον αποπροσανατολισμού των Ελλήνων από την προσχεδιασμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης μέσω της υπονόμευσης της εθνικής τους ομοιογένειας.

Η υποκριτική εστίαση των προβολέων στην απαράδεκτη συμπεριφορά της Τουρκίας και στα «ανθρώπινα δικαιώματα» απομακρύνει την προσοχή μας από το εγγενές πρόβλημα της κατευθυνόμενης μετανάστευσης και μας στρέφει εντέχνως προς την αποδοχή δήθεν ανθρωπιστικών πρακτικών, όπως η «ενσωμάτωση», η «αλληλεγγύη», η παραχώρηση ιθαγένειας, κ.λ.π.

Η υποκρισία των εν Ελλάδι ξενοκίνητων πολιτικών αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων, και από το γεγονός ότι συναίνεσαν αδιαμαρτύρητα σε μια πιθανή ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Της χώρας, δηλαδή, που ουδέποτε σεβάστηκε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και που αποτελεί την κύρια πύλη εξόδου των μεταναστευτικών κυμάτων από τις τρίτες χώρες προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Συνέλληνες, όσο επιτρέπουμε την συνέχιση αυτών των εθνοκτόνων πολιτικών, συμβάλλουμε με την θέλησή μας στην ίδια μας την εξαφάνιση.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και η ενεργός συνένωσή μας γύρω από την «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Η Πολιτεία την οποία οραματιζόμαστε δεν αρνείται την διαβίωση αλλοεθνών στα όρια της επικράτειάς μας. Άλλωστε, η φιλοξενία είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της πλούσιας παράδοσής μας.

Ωστόσο, διακηρύσσουμε με σαφήνεια ότι «η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς».

Ως εκ τούτου, σεβόμαστε μεν τους ξένους που ζουν στον Ελλαδικό χώρο, αλλά διευκρινίζουμε ότι κανείς δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα (φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας, κ.ά.) από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός φορέας ελληνικότητας και ιδιοκτήτης της ιερής αυτής χώρας.

Επιπρόσθετα, οι φιλοξενούμενοι στην Ελλάδα αλλοεθνείς οφείλουν να αποδεχθούν ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, και να αναγνωρίσουν και να σεβαστούν την Κοσμοθέασή μας και τα δρώμενα της Πολιτείας μας. Ειδάλλως, δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

Συνέλληνες, για να σεβαστεί κάποιος τους άλλους, πρέπει πρωτίστως να σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό.

«Όταν μια Πολιτεία δεν σέβεται τον εαυτό της, δεν μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο, εργαζόμενη για την ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

Το υπάρχον στην χώρα μας κομματοκρατικό-δογματικό καθεστώς είναι εθνομηδενιστικό και ελληνοκτόνο. Και απολαμβάνει την πλήρη υποστήριξη των ξένων κέντρων που απεργάζονται σχέδια σκοτεινά για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η ευθύνη απαλλαγής από αυτό το καθεστώς βαρύνει εξίσου όλους μας, ως άτομα και ως συλλογικότητες.

Είναι υποχρέωσή μας να καταδικάσουμε, επιτέλους, τους εθνικούς προδότες και να αναδείξουμε τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.

Είναι ιερή υποχρέωσή μας να συνενωθούμε στην Ε.ΣΥ. -με ενεργό και όχι παθητικό ρόλο.

Αν θέλουμε, φυσικά, να υπάρχει μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.


Σχετικά με το σχέδιο γενοκτονίας των Ευρωπαϊκών λαών μπορείτε να παρακολουθήσετε την κάτωθι εκπομπή 





ΠΗΓΗ: esykentrikismakedonias.blogspot.com




 Αν θέλεις να μάθεις με αποδείξεις πως η Ελλάδα μπορεί να περάσει στα χέρια των Ελλήνων πάτησε εδώ!


 Οραματιζόμαστε την τέλεια λειτουργεία της Κοινωνίας μας… δες εδώ!



   Αποδείξεις πραγματικών γεγονότων που σου κρύβουν… δες εδώ!