ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Oι άγραφοι νόμοι της Ζούγκλας

Θυμάστε που λέγαμε πριν χρόνια ότι πάμε κατά διαόλου; Ε, φτάσαμε!

Οδεύουμε για το παρά πέρα… Έχει κι άλλο κάτω.

Είναι αρκετοί εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα πράγματα δεν γίνονται τώρα χειρότερα, απλώς τώρα αποκαλύπτονται. Με αφορμή τις αποκαλύψεις για τους βιασμούς 12χρονης απ’ τα Σεπόλια διαπιστώνουμε ότι βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου, αφού δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά το ένα διαδέχεται το άλλο, και έχει τεράστιο βάθος με κυκλώματα παιδεραστίας, βιασμούς, μαστροπεία, εκβιαστές, και όλον τον κατάλογο του ποινικού κώδικα! Τι γίνεται όμως όταν οι διαπλεκόμενοι είναι υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Πολιτείας; Πώς μπορεί η Πολιτεία να κάνει αυτοκάθαρση όταν αρκετοί θεσμικοί παράγοντες εμπλέκονται και ο ένας εκβιάζει τον άλλον;

Όλοι οι πολίτες νιώθουν το άδικο να τους κατακλύζει όταν βλέπουν ότι παρά τις αποκαλύψεις "Το σύστημα δεν ακουμπάει τους δικούς του, μένουν ατιμώρητοι" με αποτέλεσμα να διογκώνεται η αρρώστια και η σήψη, να πληθαίνουν οι εγκληματίες και μια Πολιτεία διαλυμένη όπου ισχύουν οι άγραφοι νόμοι της Ζούγκλας, ο μεγάλος τρώει τον μικρό, ο ισχυρός ξεσκίζει και κατακρεουργεί τον αδύναμο.

Ο αδύναμος στην προκειμένη περίπτωση είναι η 12χρονη και κάθε 12χρονη, κάθε ένα παιδί που έρχεται σε αυτόν τον κόσμο με δεδομένους τους άγραφους νόμους της Ζούγκλας και μόνο μέλημα είναι η επιβίωση μέσα στα θηρία. Το ίδιο το οικογενειακό περιβάλλον πολλές φορές θέτει τους άρρωστους κανόνες, οπότε για ένα μικρό παιδί η μόνη επιλογή είναι η "συμμόρφωση", σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης, σε εξαναγκασμό εργασίας, χωρίς καμία μέριμνα και προστασία από την Πολιτεία, χωρίς μηχανισμούς που να εξασφαλίζουν συνθήκες ασφαλείας για την ανατροφή των παιδιών. Μόνο κατόπιν ‘εορτής’ η πολιτεία εμφανίζεται ως δήθεν τιμωρός.

Οι γονείς …από την πλευρά τους… υπήρξαν κι εκείνοι κάποτε παιδιά, γαλουχήθηκαν σε ένα παρόμοιο περιβάλλον. Αυτοί ήταν οι κανόνες. Ή θα σε φάνε ή θα τους φας. Τα κάνεις όλα αρκεί να επιβιώσεις στην αρένα.

Παιδεία, ποια παιδεία;; Tι είναι αυτό; Έχουμε ξεχάσει από χρόνια τι είναι Παιδεία. Μέσα σε δημοτικά και γυμνάσια να υπάρχουν συμμορίες. Μάθαμε τελευταία να λέμε bullying και 'ωχ τώρα τι μας βρήκε'; Οι βιαιότητες και οι εκφοβισμοί μέσα στα σχολεία είναι άλλη μια απόδειξη της ανυπαρξίας της Πολιτείας! Δήθεν δεν ξέρουν οι αρμόδιοι πώς να το αντιμετωπίσουν;; Ή τεχνηέντως τα αφήνουν να διογκώνονται όλα αυτά τα φαινόμενα ρίχνοντας την ευθύνη στους ίδιους γονείς; Μοιράζουν μάλιστα φυλλάδια "Τι να κάνετε σε περίπτωση bullying, να εδώ, σου δίνουμε και 3-4 τηλεφωνικές γραμμές να πεις τον πόνο σου".

Δεν είναι μακριά η μέρα που τα φυλλάδια του Υπουργείου Παιδείας θα γράφουν "Τι να κάνετε όταν σας βιάζουν το παιδί μέσα στο σχολείο οι παιδόφιλοι". (οι ποιοι;;) Πριν βιαστούμε να πούμε ότι είναι τραβηγμένο αυτό, να δούμε προσεκτικά πως έβγαλαν στην δημοσιότητα τα σύμβολα των παιδοβιαστών. Ο ίδιος ο πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας παρουσίασε τα σύμβολα προς ενημέρωση των γονέων:

Εμείς οι γονείς πρέπει να τα γνωρίζουμε;; Άρα δεν υπάρχει κράτοςΔεν υπάρχει Πολιτεία! Σου λέει φυλάξου μόνος σου, εμείς απλά σου δείχνουμε τα σύμβολα τουςΘέλουν να τους εντοπίσουν οι μυστικές υπηρεσίες αλλά δήθεν δεν μπορούν;; Ή τους γνωρίζουν, αλλά ... είναι 'μεγάλα κεφάλια' και δεν ακουμπάνε; Όπως και να 'χει… ανύπαρκτοι διαχρονικά οι κυβερνώντες...προστασία πουθενά και σε τίποτα.  Ένα διαλυμένο κράτος που οι πολίτες είναι μόνοι τους ό,τι κι αν συμβεί.

Ένα άρρωστο καρκινωμένο περιβάλλον που διογκώνεται συνεχώς αφού εκκολάπτει νέα εγκλήματα, νέους εγκληματίες, με πλοκάμια μέσα στην ίδια την ηγεσία της Πολιτείας, της Εκκλησίας, της Δικαιοσύνης…

Είπε κάποτε ένας πατέρας 6χρονου αγοριού: Όποιος μου πειράξει το παιδί θα πάρω τον Νόμο στα χέρια μου!! Αλλά ποιον νόμο όμως;; Τον νόμο της Ζούγκλας; Θα καθαρίζει ο ένας τον άλλον;; Εκτελεστές όπως η μαφία;

-Πάρ'το αλλιώς! 

-Αλλιώς... πώς;

«Οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός που για να πάει μπροστά πρέπει να κοιτάξει πίσω»  ανέφερε παλιότερα ο ιστορικός Δ. Καμπούρογλου. Μήπως να πάμε πίσω; Να φύγουμε από όλους αυτούς τους άνομους νόμους, να πάμε πίσω να βρούμε την λύση! Πίσω σε μια Χρυσή εποχή, την δική μας Ελληνική εποχή που ξεχάσαμε ή ... μας έκρυψαν. Να θυμηθούμε τι σημαίνει Νόμος. Ας δούμε ένα απόσπασμα από το Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα:

-Μπορείς να κάνεις σε συνάνθρωπο σου ότι θέλεις αρκεί να το έχεις δεχτεί αυτό πρώτα για τον εαυτόν σου.

-Οτιδήποτε δεν είναι δεκτό για τον εαυτόν σου δεν μπορείς να το κάνεις ή να το επιβάλλεις σε άλλον.

-Οτιδήποτε δεν είναι δεκτό για τα παιδιά σου δεν μπορείς να το κάνεις για παιδιά άλλων

-Οτιδήποτε δεν είναι δεκτό για το δικό σου περιβάλλον δεν μπορείς να το κάνεις για την κοινωνία ή τμήμα της κοινωνίας.

-Η παράβαση του νόμου της προσομοίωσης σε θέτει εκτός του σώματος της πολιτείας της κοινωνίας σε οδηγεί στην θανατική καταδίκη της  συνειδητότητος

Η φυσική τιμωρία ανήκει στην πολιτεία και τους νόμους της

Αυτός ο νόμος μάλιστα! Να τον πάρουμε στα χέρια μας! Μόνο ένας τέτοιος νόμος ταιριάζει στον Έλληνα και αρμόζει στο Ελληνικό ιδεώδες!

Aν ίσχυε σήμερα για όλους; Οραματιστείτε πώς θα ήταν αυτή η Πολιτεία! Αν εμείς οι ίδιοι ως μέλη της Πολιτείας τηρούσαμε και προστατεύαμε αυτόν τον νόμο πως θα ήταν η ζωή όλων μας! Δεν θα ήθελαν όλοι να είναι μέσα σε αυτό το πλαίσιο; Το ιδανικό για όλους;

Όλα δείχνουν πως τελικά πρέπει να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο …

Να πάρουμε την Γνώση των Προγόνων μας …

Να πάμε πίσω στην Πηγή ... Γιατί θέλουμε να πάμε Μπροστά!!






    Όλοι μας γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, και όμως μπορούν όλα να αλλάξουν, πάτησε εδώ για να ενημερωθείς


 Η τέλεια κοινωνία είναι γεγονός, δες εδώ πως μπορεί να πραγματοποιηθεί