ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΝΙΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ 2-7-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα το πρωί μαζί με την συνυποψήφια βουλευτή Χανίων κ. Σαμίου Μαρία επισκεφτήκαμε το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου μας υποδέχτηκε ο Διοικητής του Γ.Ν. συζητώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα το νοσοκομείο σε στελέχωση και νέες προσλήψεις προσωπικού, λειτουργία τμημάτων και μονάδων, υποδομή-εξοπλισμό-προμήθειες, οικονομικό προϋπολογισμό, δαπάνες, επιχορηγήσεις κτλ. αλλά και θέματα που αφορούν το εθνικό σύστημα υγείας σήμερα.
Από την μεριά μας δόθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία προς ενημέρωση για τον πολιτικό φορέα του έθνους μας Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μαζί με τις προγραμματικές μας δηλώσεις οι οποίες είναι νόμιμα κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο (αρ. πρωτ. 6199/4-9-2015) και εν συνεχεία αναπτύχθηκαν οι θέσεις μας πάνω στον τομέα της υγείας όπου η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δίνει ιδιαίτερο βάρος αφού η Υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό αλλά και προνόμιο του ανθρώπου όπου η Πολιτεία υποχρεούται να την παρέχει δωρεάν προς όλους τους πολίτες της.
Έγιναν επίσης περαιτέρω επαφές με την γραμματεία και το προσωπικό του νοσοκομείου όπου μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό για περισσότερες πληροφορίες.

ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ
ΨΗΦΙΖΩ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με τιμή,
Εκ του γραφείου τύπου του υποψηφίου
Βουλευτή Χανίων Μιχαήλ Χατζηγιάννη