ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΝΙΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ 3-7-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα το πρωί μαζί με τις συνυποψήφιες βουλευτές Χανίων κ. Σαμίου Μαρία και κ. Παυλάκη Μαριλένα επισκεφτήκαμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων όπου έγινε ενημέρωση για τον πολιτικό φορέα Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ο οποίος εκπροσωπεί νόμιμα το Έθνος των Ελλήνων από το 2015 όπου και είναι κατατεθειμένες η ιδρυτική διακήρυξη και οι προγραμματικές δηλώσεις στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου (αρ. πρωτ. 6199/04-09-2015).
Από την πλευρά της διοίκησης και του προσωπικού της Π.Υ. Χανιών έγινε αναφορά για την συνολική λειτουργία, το έργο και την πρόοδο της υπηρεσίας, αλλά και τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όπου και εστιάστηκε η συζήτηση.
Το Πυροσβεστικό Σώμα παίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος όπου ο άνθρωπος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του συνόλου αυτού και γι’ αυτό είναι ανάγκη η Πολιτεία να εκσυγχρονίσει και να αναβαθμίσει στο μέγιστο όλα τα κέντρα πυρόσβεσης της χώρας μας με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα αλλά και με την πιο άρτια εκπαίδευση του προσωπικού με πλήρης μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ
ΨΗΦΙΖΩ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με τιμή,
Εκ του γραφείου τύπου του υποψηφίου
Βουλευτή Χανίων Μιχαήλ Χατζηγιάννη